انواع برس های صنعتی با توجه به مدل و سایز، به شیوه های مختلفی ساخت و تولید می شوند که هر از این روش ها می بایست با تجهیزات و ماشین آلات خاص و مربوط به خود صورت پذیرد.
وجود نیاز روز افزون و همچنین استفاده از برس در طیف وسیعی از صنایع تولیدی و امور خدماتی، سبب شکل گیری و تولید مدل های مختلف فرچه و برس گردیده است که به لحاظ سایز، مدل و حتی نوع کاربری به دسته های متعددی تقسیم بندی می شوند که از مهمترین آن می توان به گروه های ذیل اشاره نمود:
- برس استوانه ای که با نام غلتکی و سیلندری نیز شناخته می شود.
- برس روتاری که شبیه به فرچه استوانه ای با طول کمتر می باشد.
- برس دیسکی یا گرد.
- برس و فرچه های تخت.
- برس های نواری.
- برس تسمه ای.
تولید انواع برس های صنعتی به شیوه مختلف
در گذشته و به ویژه در ایران با توجه به عدم وجود تکنولوژی، فرچه ها به صورت بافت دستی و با محدودیت های فراوانی تولید می گردید که این موضوع سبب کاهش سرعت و میزان تولید و همچنین نیاز به محصولات وارداتی شده بود.
اما در حال حاضر و با وجود تجهیزات روز و مواد اولیه با کیفیت در کشور و دستیابی به آخرین تکنولوژی ساخت، واحد های متعدد تولید برس و فرچه های صنعتی شکل گرفته است که نیاز داخلی را به این محصولات با حداکثر میزان تامین نموده است.
- برس صنعتی تهران.
- برس صنعتی مشهد.
- برس صنعتی تبریز.
- برس صنعتی اصفهان.
- برس صنعتی شیراز.
موارد ذکر شده از مهمترین مراکز تولید و ساخت فرچه در کشور است که هر یک محصولات مختلفی را با کیفیت و قیمت های متفاوت به بازار عرضه می نمایند.
فیلامنت و الیاف مورد استفاده در ساخت فرچه
فیلامنت و یا الیاف های مورد استفاده در ساهت و تولید برس و فرچه صنعتی دارای طیف وسیعی می باشد اما به دو گروه طبیعی و مصنوعی تقسیم بندی می گردد که البته الیاف طبیعی نیز به در دو شاخه گیاهی و حیوانی قرار می گیرد.
- علف خرما.
- علف زرد آمریکایی.
- موی گاو.
- یال اسب.
- دم اسب که زبر تر از موی یال می باشد.
- موی بز.
- نایلون.
- فیلامنت پت.
- پلی آمید یا نایلون 6 که با نام تجاری پرلون در دنیا شناخته می شود.
- سیم های فلزی فولادی و استیل.
الیاف های طبیعی عموما دارای ضخامت و زبری ثابتی هستند اما فیلامنت های مصنوعی با توجه به نوع جنس و خواص آن در ضخامت های 75 میکرون تا 4 میلی متر و با رنگ بندی های منعدد تولید می گردد.
مراحل تولید انواع برس های صنعتی
شاید ساخت و آماده سازی هر مدل از برس های مورد استفاده در صنایع با استفاده از تجهیزات خاص صورت پذیرد اما شیوه کلی کار به یک شکل می باشد:
- اولین مرحله طراحی و تعیین ابعاد و اندازه های برس می باشد.
- دومین مرحله آماده سازی بدنه اصلی یا پاشنه برس است که توسط ماشین کاری صورت می پذیرد.
- در گام سوم مراحل سوراخ کاری پاشنه که قبلا اندازه و تراکم آن تعیین شده، انجام می گیرد.
- در قدم چهارم عملیات تافت رشته های فیلامنت در قسمت های سوراخ کاری شده شکل می گیرد.
- در گام آخر نیز اصلاح و هم سطح سازی برس صورت می گیرد.
جهت استعلام قیمت و یا ثبت سفارش تولید انواع فرچه و برس مورد نیاز کسب و کار خود می توانید از اقصی نقاط کشور اقدام نمایید.
09128627161
02143855886
Boreskaran@gmail.com
امتیاز شما به این مطلب: